Една седмица преди да дойдем на Приморско Кирил Николов ми беше на гости в Горна Оряховица. На 22.05 Станимир Беломъжев мина и ни взе напът към Приморско. От следващия ден започнахме с тренировките – всеки ден правихме по една техническа тренировка и още 1-2 тонизиращи. Настроението беше на ниво, настаняването и храната също..

Аз лично съм готов да се раздам доколкото ми позволяват моментните възможности в предстоящите стартове. Резултатът ще видим скоро, но най-важното за мен е чувството след като премина финалната линия. Ще се постарая то да е добро, а пътят е ясен на всеки!

Националният ни отбор вече е в почти пълен състав, изцяло екипиран с помощта на Болярка и Горна баня и съдействието на Пламен Иванов. Настроението е добро и всички са мотивирани да дадат всичко от себе си на предстоящите стартове. Настанени сме в хотел Магнолии, който определено предлага добри условия и ох, много и вкусна храна. Днес в 18ч започваме с откриването на първенството, а утре в 9ч е първия старт – квалификация спринт, следван от финала следобед. Ако случайно не сте на арената и не следите или организиранете състезанието от първа линия, може да получавате информация на сайта на Европейското първенство.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives