Първият старт от Световното първенство е в петък – спринт квалификация, а аз съм нетърпелив да застана на старта, да дам всичко от себе си и след финала да видя как това се измерва спрямо другите. Любимата ми дисциплина (спринт) ще се проведе в малко градче, известно с невероятни паркове, градини и цветни насаждения на име Форес. Маршрутите ще преминават през различни типове район – комбинация от градска част с много къщи и старинна – с по-тесни улици и алеи.

Разбира се, щафетата, в която също ще участвам, също ми е голяма тръпка и ще се постарая да допринеса за едно силно и стабилно бягане на отбора. Мисля, че е крайно време и тримата мъже да „уцелим” ден.

Може да не съм в най-добрата си форма, но от оправдания смисъл няма. Досега никога не са писали в класирането, в скоби, кой какво го боли, колко е тренирал или че се е загубил. Не очаквам това да е така и тази година, така че мога просто да се заканя, че догодина ще бъда много по-здрав, по-подготвен и в пълна бойна готовност! 🙂

А сега… стягам за последно багажа, защото утре в 4:30 трябва да съм на летището, а в Шотландия ни очакват най-различни изненади и приключения! Максимални температури около 15 градуса, десен волан и ляво движение са само част от тях!

Може да следите световното първенство по интернет на адрес: www.woc2015.org. Ще има онлайн резултати, gps проследяване, коментар и видео. Смесената спринт щафета, Спринт финал и Щафета ще бъдат предавани пряко и по BBC.

Готов за СП В Шотландия!

Готов за СП В Шотландия!

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives