Не много добър превод от шведски на английски и също така мой недобър превод от английски на български:) на част от едно интервю с Ема Енгстранд. Ако разбирате шведски може да го видите на нейната страница – Интервюто.

Emma Engstrand-…Изглежда, че много хора от националния отбор чувстват, че интервалните и повече [spenst] и силови тренировки са пътя към успеха. Какво мислиш ти за това?
-През последните няколко години имахме много разговори, обсъждания и обучения за физическата тренировка, което е много хубаво. За да можеш да спечелиш СПО, ти трябва да си много здрав и това е, което ние искаме. Ние също минахме и през физически тестове на базата, на които получихме персонални съвети. Фокусирали сме се върху силовите тренировки много. Съвета, който ми беше даден беше да усъвършенствам икономичността ми на бягане и аз предполагам трябва да го правя като тренирам повече силови, [spenst] и интервални тренировки като рязко намаля моите дълги тренировки.
Убедена съм, че е много важно наистина да помислиш как трябва да оптимизираш своите тренировки. И аз мислих доста за това. Адаптирах тренировките си леко съобразно съвета, но не съм готова да намаля дългите си тренировки много. Мисля, че ще бъда добра като правя дълги тренировки. Направих някои малки приспособявания, но нищо голямо. Мисля, че зимните ми тренировки вървят добре и заради това ще съм здрава.

Мисля, че общия смисъл се хваща 🙂 Ето и малко информация за Ема:
Stora Tuna IK
националност: Швеция
клуб: Стора Туна ИК – от клуба на Кирил Николов – Дизела:)
дата на раждане: 14.12.1977
хоби: спорт, четене, приятелите и
адрес: Гьотеборг, Швеция; emma_engstrand@hotmail.com
web: http://www.emmaengstrand.com/

Мисля, че всеки малко заинтересувал се знае коя е Ема Енгстранд. Тя е в Световния елит от доста време, като в момента е 5та в IOF ранглистата.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives