Здравейте отново! Ще започна със завършването на първия учебен срок. Наистина малко се “поизпотих” последните дни, но в крайна сметка завърших с отличен успех(пълна шестица)! Това значи, че ще вземам стипендия отново и през втория срок.
От скоро съм добавил и едно малко разделче в менюто вдясно – ‘Постижения’, в което съм изложил някои от по-значими или интересни резултати.
Януари месец завърши благополучно с пробягани 227км, от които съм доволен на фона на обема ми през месеците изминалата година! Февруари започнах с почивка, а на 2ри бягах леко на стадиона 6км.. на 3ти обаче бях планирал нещо по-бързо, нещо, което да ме подготвя за предстоящите ДП в зала по лека атлетика – бягах 3 по 1км по обиколката на поляната (равно, черен път, не е точна дължината). Бягах ги – 3.11 + 3.17 + 3.17…(с шпайкове) Съботата бягах крос с Калин 1ч. Неделя почивах, защото стана доста студено и се опасявах да не се разболея. Следващите 4 дена бягах в залата разтичвания – вторник – 10 по 2 обиколки (около 160-180м) и ги правех по 35-36сек. Днес бягах 20минути и си нагласих багажа за София. Утре в 5ч е влака ни и към 9-9.30 трябва да пристигнем в столицата, където ще се проведе Държавното първенство по Лека Атлетика за мъже и жени. Утре следобед мисля да побягам в залата (Фестивална), а бягането ми на 3000м е чак в неделя. По програма е от 12.15ч. Едно влизане в 10ката ще е просто голям успех при наличието на толкова много добри атлети от мъже и старша възраст, които имат право да вземат участие. С нетърпение очаквам да разбера какво мога да покажа на пистата… като резултат!

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives