Няколко снимки от купона за рожденния ми ден...:)Твърде много съкращения…. като за начало искам да честитя новата 2007 година на всички! Нека тя да бъде по-успешна от предходните, нека ни донесе много поводи за усмивки и щастие! Нека бъде осеяна с много здраве и любов!
Ден след това(02.01) навърших 19 години и нямаше как да не го отпразнувам. Събрах част от приятелите си вкъщи и се позабавлявахме и повеселихме. Имам някои полезни и хубави подаръци, но мога да спомена този от Калин Пенчев – екип за ориентиране Тримтекс:).
На 03.01 заминах на лагер на Ясна Поляна с част от отбора на Трапезица. Бяхме настанени в къща близо до района от купа “България” 2006 – 2ри, 3ти ден. В Приморско пък отбора на Ямбол, заедно с Иво Каменаров, бяха още от 2ри. На 4ти, 5ти и 6ти сутрин тренирахме заедно и комбинирахме тренировките. Като цяло лагера беше полезен предвид хубавите райони, карти и наистина прекрасното време. Радвам се на маршрута, който съм пробягал следобеда...Имаше няколко проблемчета, но въпреки тях успях да се възползвам от лагера – като за начало бутонките ми направиха пришки, малко по-късно гърлото отново ме заболя, а като за капах на 4тата тренировка си изгубих и едната контактна леща. Все пак съм доволен като цяло и се надявам, че с този лагер съм поставил една добра техническа основа за предстоящия сезон. Използвахме карти от купа “България” 1996 и 2006.
Можете да видите картите ми с начертани варианти от всички тренировки в раздела Карти от тренировки, именувани по дата и включено описание, ако се налага.
На 07.01 отпътувахме към вкъщи. Късно следобед бяхме по домовете си, а за някои беше време за празнуване отново – Ивановден :).

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives