Garmin FR405, помощник в тренировката

В последната си статия не написах, но от времето около Коледа имам най-новия GPS-часовник на Garmin – Forerunner 405. Една прекрасна машинка, с която може да анализираш своята тренировка с доста голяма прецизност. Дължина, скорост, пулс, денивилация, графики, възпроизвеждане на пътя в Google Earth или на карта за ориентиране и други. Повече за часовника може да прочетете в Garmin.bg.

През последните три седмици бях в София за празниците и водих подготовката си там – повечето от тренировките бяха заедно с Кирил Николов, който в момента е на лагер в Норвегия с новия си клуб Халден. Нито времето, нито празничните трапези и веселби ми попречиха да тренирам добре. За тези три седмици избягах почти 320км. Все още се опазвам от контузии и болести, въпреки че един ден не бягах, защото имах температура – но успях да се стабилизирам бързо. Тази седмица тренирам на ‘облекчен режим’ за да възстановя и следващата отново ще увелича оборотите, точно преди да започна лекции, по време на които ще ми бъде много трудно да тренирам. Надявам се, че през тези 20дни ще ми остава време поне да разтичвам и да не изоставам с подготовката за лятото.

От доста време не съм ‘хващал’ карта на тренировка, но се надявам, че скоро и това ще стане. Една такава възможност е тренировката преди УС на БФО и лекцията на доц.Георгиев в Плевен следващата събота /24.01/. Надявам се, че ще имам възможност да взема участие в проявите в парк Кайлъка.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *