Купа 3ти Март

Тази година купа `3ти Март` се проведе на необичайната за нея дата – 06.03. Денят не беше особено благосклонен, но поне нямаше дъжд или пък сняг, а просто не беше много топло и духаше вятър. Състезанието се проведе в Скобелев парк, районът около Панорамата в Плевен. Маршрутът на мъжете беше 7.6км с 25КТ, а победител стана Ивайло Каменаров с 41:20.

Моето бягане премина горе-долу по план, но направих някои малки грешки – по-големите са за 2ра и 3та точки. За 2ра точка всичко беше нормално, но отивайки към кръгчето (много дупки), преди да пресека асфалта, видях вляво могилки – веднага ги асоциирах с дупки (тъй като много често до дупки има и купчини с пръст, нали:) ), а и особено като ги нямаше отбелязани на картата.. Е оказа се, че са си само могилки – без дупки :). За 3та пък поради много бягане `по правата` съм се поотклонил и се наложи да бягам почти перпендикулярно към точката. Поляната преди 8ма точка е оградена и затова обиколих встрани. Общо взето през другото време нямах проблеми и важно беше бягането. Заех 2ро място с 42:38, а 3ти остана Ивайло Петров с 43:54.
КАРТА: Купа “3ти Март”

ПП: От скоро имам и нов архив с карти (DOMA), но все още не са попълнени всички стари, затова не е в действие и на сайта. Достъпен е на ivansirakov.com/maps. Всичко ново ще бъде и там, но докато попълня всичко старо ще ползвам стария паралелно.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *