Утре заминаваме за EYOC 2005 Чехия

Стария Съмперк - където ще е спринтаУтре сутрин в 9ч Вальо Каменаров трябва да мине през Горна Оряховица и да ни вземе напът за София(от там към Съмперк). В София сбирката на националния отбор е в 13ч на паркинга на стадион “Васил Левски”. Ръководители на отбора ще са Вальо Каменаров(с единия бус) и Лъчо Илиев(с другия бус). Трябва да сме на мястото, според мен, около обяд на следващия ден.
Хубаво беше, че последните дни преди Европейското на сайта се качиха някои данни – например стартовите групи, както и някои думи от техническите ръководители. На мен ми се видя странно, че на Дългата дистанция и на Щафетите техническите лица са на по 20години и са състезатели от младежкия национален отбор на Чехия за JWOC `05 Швейцария. Част от карта, може би от стария Съмперк..:)Техническия ръководител на спринта е съгласувал маршрутите с Дана Брозкова(мисля, че повечето от вас знаят коя е) и мнението е, че те са доста трудни, но също така и хубави. Надявам се и ние да останем със същото впечатление. Спринтовата дистанция ще се състои в стария град и в околните паркове. Дългата дистанция ще е в по-долните части на най-високата планина – Моравия, а щафетите ще са в някакъв парк и околните върхове.
Благодарим и на Европейския шампион от миналата година в М16 Адам Хром (който тази година не е попаднал в състава за EYOC CZE), че е направил страница с онлайн резултати. Всички състезатели и любители ще могат да наблюдават резултатите в реално време от финала. За повече информация посетете EYOC 2005
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *