Картата ми Белград е вече качена…

Току-що качих и картата от 2рия състезателен ден на Трофей “Белград”. Може да я намерите в раздел Карти от състезания, а също и от препратката по-долу..
КАРТА: Трофей “Белград” 2005 – Белград, Сърбия – 2ри ден
Вече започнах да се подготвям както трябва, дано имам успеха да продължа така и занапред! В петък беше първата ми тренировка – бягахме заедно с Калин кросче по асфалт и малко черен път. Събота бягахме отново крос – този път се опитахме асфалта да е по-малко, но разбира се не може да се избегне напълно :). Неделя бягах по асфалт, защото духаше доста вятър, а там избегнах това. Понеделник просто се раздвижих 4км на стадиона, а във вторник с Калин отново отидохме да бягаме на стадиона на Лясковец. Бягах 5км за 18.29, като последния го бягах максимално – 3.08, което приятно ме изненада. Така за тези 5 дена имам 4ч и половина бягане, за което спомогна и доброто време:). Днес отново ще разтичам, както и утре, а в петък сутрин заминавам за Бургас, където ще взема участие в традиционния крос там. Старта е събота сутринта, а аз ще реша на място в коя група да бягам – младша (3км) или старша (4км).
ПП: Днес тичах още 1ч крос(половината асфалт) с Калин и общо 80мин. Това е последния ден от месец Ноември, който аз завърших с 13 тренировки, 12ч 20мин, 138км.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *