Измина една успешна седмица..

През изминалата седмица успях да направя някои качествени тренировки, а освен това и да изкарам две отлични оценки в университета. Понеделник и вторник, които бяха и последни във ВТУ за този семестър, все още ми беше доста натоварено, но в крайна сметка преминах успешно през изпита по Бюджет и бюджетна политика и Преддипломната ми педагогическа практика.

В края на другата седмица ме очаква участие в ДП по Крос, в Шумен, за което малко или много трябва да бъда отпочинал и в добра форма. Точно затова се опитах тази, вече изминала седмица, да се понатоваря малко повече, избягвайки 12:33ч/142км. В сряда направих първата по-сериозна тренировка – 5х 680м (5:04-4:47) в изкачване през 650м(~4:15). В четвъртък направих 5х 1км (3:42-3:24) през 700м, а в събота взех участие в кроса “По стъпките на Васил Левски”, който се проведе в Троян. В състезанието бягаха и още доста ориентировачи. Заедно с Кирил Николов пробягахме заедно цялата дистанция от 10.5км и финиширахме рамо до рамо за 48мин. Въпреки снега и не толкова приятното време се получи една добра тренировка, след която се събрахме в клуба на “Хемус” Троян и пробвахме барбекюто им. Днес завърших седмицата с едно дълго, леко, но изтощително бягане – 1:50ч/20км.

Интервална тренировка срещу склон

През следващата седмица започва и лагера на Конгсберг на Приморско. В четвъртък ще тренираме “по път”, а от петък са заложени по две тренировки на карти около Приморско. За съжаление, аз и Кирил, ще трябва да пестим сили в началото на лагера и да пропуснем тренировките в събота заради Държавното първенство по крос. Ще се постарая да извлека максимална полза и от този лагер, въпреки обстоятелствата.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *