Днес пристигнахме и се настанихме в Копаоник, където заедно с целия национален отбор ще останем на подготвителен лагер до 29-30 юли. Традицията повелява всяка година НО да провежда подготовка на високопланинска база – по принцип Белмекен, но тази година се взе решение това да стане на Копаоник. Мисля, че това е много позитивно, защото тук има доста карти и хубави райони, на които може да се тренира и ориентиране. Независимо, че е малко по-ниско спрямо Белмекен, смятам, че разнообразието и картите са голямо предимство. Очаква ни един много ползотворен и приятен лагер… 🙂

Моделното бягане днес беше кратко, но все пак избягахме точките. Въпреки, че се изля много силен дъжд точно преди да излезем на тренировка, в гората беше приятно за бягане. След моделното заедно с Дизела и Иво Каменаров отидохме до най-високия връх, който е много близко до комплекса.

Утре е първият старт от Копаоник Опън – средна дистанция, на район Кадийевац. Нашият план е да излезем и на сутрешно бягане преди закуска и на лека тренировка вечерта. Ще видим как ще протекът нещата следващите дни. Очаквайте обновявания и карти по време на целия лагер.
КАРТА: Моделно Копаоник

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives