Изминаха първите два старта от Копаоник Опън 2011 – Средна и Дълга дистанция, които се проведоха на района Кадиевац. Теренът и картата са на много високо ниво, затова имахме възможността да се наслаждаваме на ориентирането. Организаторите бяха приготвили 5.0км с 220м изкачване и 23КТ и 8.9км с 540м изкачване и 21КТ съответно за средната и дългата. Честно казано, беше си доста тежко, когато трябваше да се бяга нагоре.

Снимка: www.kopaonikopen.org

Първия ден не бях особено концентриран още на старта и не взех сериозно предизвикателствата на района. Разбира се бях наказан с няколко груби и глупави грешки, като например за 1ва КТ. Останах на над 6мин от Дизела.
КАРТА: middle 1

Втория ден бях по-внимателен и гледах да не повторя грешките от предния ден. Исках да бягам без грешки и почти се получи, но за 11та направих малка грешка около 30сек, а за 18та не бях особено внимателен и пресичайки пътя малко преди точката, мислех, че съм един завой по-нагоре – загуба около 1:30. На финала бях на 3:25 от Дизела, който отново победи.
КАРТА: long 1

Може да разгледате картите ми, въпреки, че не са с много добро качество, в архива – ivansirakov.com/maps. Повече резултати, снимки и друго може да намерите и на сайта на състезанието Kopaonik Open.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives