Силна седмица

Вчера приключих доста силна седмица от зимната ми подготовка. Зимна – естествено, защото е през зимата, а не защото е на ски:). Както някои от вас, предполагам, знаят – аз не харесвам студеното време и не съм скиор любител. Е, харесва ми да карам алпийски ски, но дотам се простират моите скиорски умения:).

Това беше и една от причините да „избягам” към Варна, където бях на гости на Ивайло Иванов-Джефи. Времето там беше много меко и приятно – идеално за тренировки – направих цели 5 технически от сряда до неделя. Като включим и маршрута, който избягах в понеделник в Горна, стават 6 за тази седмица. Това е причината да кажа, че седмицата ми беше доста силна – все пак това е доста рядко явление за зимните месеци, но определено мога да кажа, че е много ползотворно.

Надявам се времето да се задържи така колкото се може повече и обещавам, че ще се възползвам – ще се постарая да правя редовно технически тренировки, за да не забравя основните техники на ориентиране.

Може да видите всичките карти от тренировките ми на архива с карти – www.IvanSirakov.com/maps.

Утре (20.12) в аулата на ВТУ се организира тържествено връчване на дипломите на абсолвентите бакалаври (и магистри), випуск 2011. Тогава ще ни раздадат официално документите за завършеното висше образование.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *