Честита Нова 2012 Година!

Изпращаме 2011 с надежда за по-добра и по-успешна Нова 2012 година. Това правим ежегодно по Коледните и Новогодишни празници… А според мен, дали това е просто пожелание, мечта или реалност решаваме самите ние. Всичко зависи от това дали наистина го искаме, дали сме достатъчно мотивирани и дали притежаваме нужната воля, за да получим по-добрата и по-успешна следваща Нова година. Аз ще се боря, за да бъде тя реалност. Пожелавам и на Вас силна воля и голяма мотивация през 2012! Ааа и Честита Коледа :))

Междувременно, заедно с една тълпа ориентировачи празнувахме в село Баня, където забавлението определено беше доста. Освен това се поглезихме с тренировка в снега на близката карта, много емоционална пързалка с найлони и посещение на открития минерален басейн 🙂 Общо взето, супер уикенд.

Много рано на 2ри януари, когато ние вече празнувахме рожденния ми ден, треньорът ми Калин, стана баща :). Съпругата му Гергана роди момиченце, което е също толкова „дълго” и готино като тях! 🙂 Честито!

Завърших годината с най-добрия си тренировъчен месец досега. Всъщност ноември също тренирах добре, но пък почти 2 седмици от него бях „аут”. През декември нямах нито един почивен ден и това, което на повечето трениращи ви прави впечатление и ви интересува е колко километра съм избягал. Този месец достигнах рекордна, за мен, цифра – 500км. Аз лично не намирам този показател за най-важен и затова не се вълнувам толкова много от цифровото изражение на километрите. Най-важно за мен е те да са изпълнени с качество, а не просто пълнеж. А и освен това, когато бягаш тренировки на карта, времето е много, а километрите по-малко.

Малко статистика за календарната 2011:
– 485 ч тренировки
– 4000 км бягане и ориентиране (410 часа)
– 1000 км колоездене (75 часа)

– 54 състезания по ориентиране
– 4 състезания по лека атлетика
– 120 тренировки по ориентиране
– 250 тренировки бягане

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *